Distractie Placuta !!!

Bine Ati Venit. Va Rugam Cititi Regulamentul forumului Pentru o Mai Buna Desfasurare intre useri forumului.Daca Nu Sunteti Inregistrati Va Rugam Sa Va Inregistrati Pentru A Mari Comunitate. Va Multumim.
 
AcasaPortalCautareInregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automata: 
:: Mi-am uitat parola
Acolo ma aflu!
Vizitatori

Distribuiti | 
 

 [GHID] Creeare AutoPatcher de la 0

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
crisit2008



Bara Warn :
Mesaje : 146
Puncte : 19746
Reputatie : 25
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 21
Localitate : PE undeva prin HELL

MesajSubiect: [GHID] Creeare AutoPatcher de la 0   Dum Feb 26 2012, 08:39

Salut

O sa va postez un Ghid,Cum sa faceti un Autopatcher de la 0 ,Pentru Clientele voastre...

Aveti nevoie de urmatoarele :

Microsoft Net Framework 3.5

Visual Basic 2008 care al puteti descarca de aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Instalam Visual Basic 2008 ..Apoi intra in el

1. Faceţi clic pe "New Project"
2. Introduceţi numele de proiect
3. Confirma
Acum ar trebui să vedeţi o fereastră ca aceasta:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
În secţiunea 1 este un proiect în care puteţi modifica desenul autopatcherului
La pasul 2 este trusa de unelte, în cazul în care sunt toate domeniile de intrare, butoane, etc
În pasul 3, nu poţi vedea,si nu aveti posibilitatea să modificaţi proprietăţile obiectului selectat.

Acum avem de a schimba aspectul:

Mariti la placerea voastra aceasta fereastra,pentru a redimensiona Autopatcherul:

Apoi, du-te jos la dreapta şi atunci când găsiţi asta
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Iar in locul postului Form1puneti numele Autopatcherului
Acum du-te la ToolBox în dreapta sus şi selectaţi Button.

Iar dupa asta mergeti jos in dreapta,unde se modifica proprietatile obiectului selectionat,şi puteţi schimba numele a butonului,
culoarea fontului, etc ..
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Mergeti la la caseta de instrumente, selectaţi progressbar şi lipiţi-l în fereastra ca o imagine, apoi mutaţi-l cum doriţi:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Puteti modifica si culoarea liniilor de incarcare,modificand ForeColor in Properties
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Acum o sa scriem un Text : In ToolBox,care il gasim in stanga Paginii noastre,selectam Label si il punem exact cum am procedat mai sus cu progressbar...
Iar dupa Scriem si textul,cum am procedat prima data, din Properties
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Acum o sa punem un TextBox,si o sal gasim in ToolBox in stanga paginii...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
De regula este o singura linie,dar bifati Multiline,pentru a modifica dimensiunea TextBox-ului la placerea voastra..

Acum puteţi adăuga, de asemenea, butoane noi pentru a fii cat mai complet...Asa cum am facut inainte

Pentru a introduce un fundal,mergem in ToolBox si selectam PictureBox apoi Send to Back si selectionam imaginea din Image...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Acum ar trebui sa aveti fereastra de la AutoPatcherul vostru asemanatoare acesteia:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Am terminat cu partea Grafica..Acum incepem cu Script-urile:

Pentru a insera script-ul,faceti clik pe buton, şi ar trebui să obţineţi un editor de script
Cod:
Button1.Enabled = False
Button1.Text = "Asteapta,Te rog..."
TextBox1.Text = "Download-ul a inceput"
ProgressBar1.Value = "1"
Timer1.Start()
Acest SCRIPT spune ca,atunci cand apas ACEL BUTON...SE INTAMPLA ACEL LUCRU...(Download)
Cod:
Button1.Enabled = False
Scriptul acesta spune că Button1 este stabilit astfel încât puteţi să faceţi clic pe el o singură dată
Deci, în cazul nostru apasam START..
Autopatcherul nostru descarca fisierele,iar dupa butonul START nu mai poate fi accesat,pentru a evita download-urile inutile...
Cod:
Button1.Text = "Asteapta,Te rog..."
Sau acest script care in acest caz,se asigura ca odata apasat butonul START...
O sa va arate mesajul Asteapta,Te rog...
Cod:
TextBox1.Text = "Download-ul a inceput"
Aceasta este ceea ce apare atunci când AutoPatcherul descarca fisierele...
Cod:
ProgressBar1.Value = "1"
Valoarea progresului din bara al puteti modifica la placerea voastra....
Practic in acest caz,de la 1 la 100 inseamna ca fiecare 1% este o mica bara,la bara de incarcare ...
Cod:
Timer1.Start()
Vine pornit timer1,care noi o sal adaugam mai tarziu ...

Deci in final editorul vostru de script..Ar trebui sa fie impostat cu acest script :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Acum ca am afcut aproape tot,ne intoarcem la desen si adaugam un timer din ToolBox
Facem dublu click pe el,si ar trebui sa se deschida Editorul de Script-uri...Ca mai sus..
Si adaugam aceste randuri:
Cod:
ProgressBar1.Value = "2"
TextBox1.Text = "patch.txt e testat.."
If My.Computer.FileSystem.FileExists("patch.txt") Then My.Computer.FileSystem.DeleteFile("patch.txt")
TextBox1.Text = "patch.txt a fost sters"
End If
My.Computer.Network.DownloadFile("http://adresa web de la patch.txt", "patch.txt")
TextBox1.Text = "Noul patch.txt a fost descarcat"
ProgressBar1.Value = "3"

Tocmai acum urmeaza fisierele efective ale autopatcher-ului...
Asadar urmarim completarea pas cu pas a script-urilor de mai jos..
-------------------------------------------LOCALE_IT.EIX----------------------------------------(sau locale_de.eix in cazul vostru...Depinde de client-ul vostru..Urmariti folderul Pack...)
Acest exemplu este pentru Clientele Italiene care au in ele locale_it.eix..
Iar multe cliente din ro,au locale_de.eix in Foldeul Pack...
Cod:
TextBox1.Text = "locale_it.eix a fost testat."
If My.Computer.FileSystem.FileExists("pack/locale_it.eix") Then
My.Computer.FileSystem.DeleteFile("pack/locale_it.eix")
TextBox1.Text = "locale_it.eix a fost sters."
End If
ProgressBar1.Value = "4"
My.Computer.Network.DownloadFile("http://adresa web de la locale_it.eix", "pack/locale_it.eix")
TextBox1.Text = "Noul fisier locale_it.eix a fost Descarcat."
Acum avem toate fişierele suplimentare pentru patch-uri(ca insertie locale_it.eix)la fel ca în script-ul precedent, numele fisierelor trebuie sa fie corecte...

Atenţie: integrarea de EIX şi EPK fişier individual,Pentru un fisier de script,fără a introduce un .EIX sau un .EPK poate duce la o eroare...
Asa ca daca va apucati de autopatchere..Aveti mare atentie sa nu Gresiti Script-urile...


Dacă toate fişierele sunt disponibile, vom ajunge la sfârşit:
Cod:
TextBox1.Text = "Patch Starts"
ProgressBar1.Value = "100"

If My.Computer.FileSystem.FileExists("Metin2.exe") Then
Button1.Text = "Metin2 Start"
If Button1.Text = "Metin2 Start" Then
Shell("Metin2.exe")
End If
Else
Button1.Text = "Client Actualizat!"
TextBox1.Text = "client-ul a facut Update cu Success..."
End If
Timer1.Stop()
AutoPatcher-ul vostru este acum gata. ---- Faceti File> Save şi selectaţi destinaţia ..

AVERTISMENT!!!!! :

In destinatia fisierului o sa gasiti un fisier (.exe) cat si un fisier care contine Scriptul AutoPatcherului (Exe.)....

Creator Ghid: Nytro
Sursa = 4mt
Sus In jos
teiubesc03



Mesaje : 1
Puncte : 8640
Reputatie : 5
Data de inscriere : 21/03/2012
Varsta : 23
Localitate : Buzau

MesajSubiect: Re: [GHID] Creeare AutoPatcher de la 0   Dum Mar 25 2012, 13:02

Sa dea naiba daca am resuit sa fac cv:((
Sus In jos
crisit2008



Bara Warn :
Mesaje : 146
Puncte : 19746
Reputatie : 25
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 21
Localitate : PE undeva prin HELL

MesajSubiect: Re: [GHID] Creeare AutoPatcher de la 0   Dum Mar 25 2012, 19:37

De ce? Ai facut ceva gresit sau nu intelegi ceva?
Sus In jos
joint4l



Mesaje : 1
Puncte : 8170
Reputatie : 5
Data de inscriere : 23/06/2012
Varsta : 35
Localitate : constanta

MesajSubiect: Re: [GHID] Creeare AutoPatcher de la 0   Mier Iun 27 2012, 08:40

super ..eu unu am reusit ms ..
Sus In jos
Metin2BoB



Mesaje : 2
Puncte : 7290
Reputatie : 5
Data de inscriere : 19/12/2012
Varsta : 22
Localitate : Forum:))

MesajSubiect: Re: [GHID] Creeare AutoPatcher de la 0   Mier Dec 19 2012, 16:35

Bv..Ms mult pt Tutorial
Sus In jos
g0dpower



Mesaje : 1
Puncte : 7235
Reputatie : 5
Data de inscriere : 27/12/2012
Varsta : 26
Localitate : Bucuresti

MesajSubiect: Re: [GHID] Creeare AutoPatcher de la 0   Joi Dec 27 2012, 15:30

Acum incerc dar nu inteleg. Cum poate el sa updateze metinul daca am scris acolo doar locale_ro.eix. nu trebuia creeat un fsiier "files.txt" care sa contina numele tuturor fisierelor din joc si sa verificam dupa marime , cu un link cum ai spus si tu in tutorial daca toate din folderul metinului sunt la fel ca cele de pe site?
Sus In jos
brickhead



Mesaje : 2
Puncte : 7045
Reputatie : 5
Data de inscriere : 06/02/2013
Varsta : 25
Localitate : iasi

MesajSubiect: Re: [GHID] Creeare AutoPatcher de la 0   Mier Feb 06 2013, 19:33

gj foarte bun Smile
Sus In jos
tonyy1993



Mesaje : 2
Puncte : 6590
Reputatie : 5
Data de inscriere : 08/05/2013
Varsta : 23
Localitate : traian

MesajSubiect: Re: [GHID] Creeare AutoPatcher de la 0   Mier Mai 08 2013, 14:03

sall nu inteleg absolut nimica sunt incepator,dar totusi apasa pe buton care...!!!
Sus In jos
tonyy1993



Mesaje : 2
Puncte : 6590
Reputatie : 5
Data de inscriere : 08/05/2013
Varsta : 23
Localitate : traian

MesajSubiect: Re: [GHID] Creeare AutoPatcher de la 0   Mier Mai 08 2013, 14:06

Ajutama add la id meu baddytonyy!!ms
Sus In jos
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: [GHID] Creeare AutoPatcher de la 0   Astazi la 05:54

Sus In jos
 
[GHID] Creeare AutoPatcher de la 0
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Distractie Placuta !!! :: Despre Metin2 :: Metin2 Tutoriale-
Mergi direct la: